zondag 30 december 2012

Holliday cards


2012 is almost over, so I want to show you my Holliday cards of this year.


They are very simply made so I could have a variety and
don't had to spent too much time making them.

 HAVE A HAPPY NEW YEAR!!
My wish for 2013 is good luck with the coming examinations :)


2 opmerkingen:

 1. Fab work - love the design! Happy New Year! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey Ellen!
  allereerst de beste wensen voor 2013 & alle geluk op alle gebied, maar vooral een goede gezondheid! Mijn excuses voor m'n laatheid ivm de wensen, maar 't is zo verschrikkelijk druk geworden.
  De opdrachten voor fotografie zijn zo goed als af, maar morgen mssn nog 1tje doen. 'k Had echt totaal geen inspiratie meer & heb er mij dan ook niet meer voor ingezet. Maar gisteren & vandaag heb 'k wel m'n best gedaan, alhoewel 't niet al te best naar m'n zin is gelukt. De lat ligt echt heel hoog! 'k Heb mij ingeschreven voor een nieuwe cursus fotografie Landschap & Ruimte. 'k Hoop dat dat iets beter gaat mee vallen *fingers crossed* Btw, bedankt voor je compliment over m'n foto's. Doet mij deugd.
  Hoe gaat 't met je taken & je examens? Lukt 't een beetje. 'k Duim voor je hoor! Ja, op tijd een break nemen is idd wel nodig, al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Soms heb 'k echt een break nodig, maar ben 'k dan toch nog in m'n hoofd bezig van zo & zo moet 'k 't gaan doen. Dan probeer 'k alles van mij af te zetten, maar om er dan terug in te geraken, man man man, waarom ben 'k toch zo ingewikkeld :D
  Je bent hier anders ook wel weer leuk bezig geweest, hihi. Wel mooi! Doet mij zin krijgen om ook eens een nieuwe look aan te meten, maar momenteel is de inspiratie een beetje zoek (in alles..)
  Zo, 'k ga een filmpje kijken om m'n zinnen te verzetten ;)

  Knuffel
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen