donderdag 6 november 2014

Fall Tag & candy blog winner

ENG: Again a bit later as usual, but last night I visited unexpected my grandpa. I cannot resist going to him :). Today I join the fall tag. An older blog friend "Evelyne" has tagged me here. This will be in Duch, sorry for my English blogreaders, but I will e back with a very awesome blogpost this sunday!!! :)

NL: Weer een beetje later als gewoonlijk, maar gisterenavond ben ik een onverwacht bezoekje gaan doen bij mijn bompa. Dat kan ik natuurlijk niet laten schieten :). Vandaag doe ik een "ongewonere post" en doe ik mee aan de herfsttag. Een oudere blogvriendin "Evelyne" heeft mij hierin getagged. 



Thee & Koffie

Ik ben een echte thee drinker. Er zijn zoveel soorten maar mijn favoriete is zonder enige twijfel Kamille thee. Ik heb Kamille thee met honing, bessen,... Yammiee!! &Heel stiekem lust ik geen koffie. De enigste koffie die ik drink, zelden drink, is koude koffie, maar ik weet niet of dat echt meetelt.

Avondeten 

 Ik hou van pompoensoep!! Herfst is dan ook de ideale moment om dat te eten.



Snoep/koek
 
 Als ik denk aan de herfst/najaars-snoepgoed, dan is dat toch wel speculaas en marsepein. Ik zou me nog wel eens ziek kunnen eten aan marsepein (mihihi). 



Sjaal, Jas, Schoenen
Ik ben niet zo’n fashionista, maar ik natuurlijk hou ik er wel van om leuke kleren aan te doen. Mijn favoriete outfit is diegene vanop de foto. De sjaal heb ik ooit gekregen deze is zo mooi en warm, maar ook niet té warm. De jas is eigenlijk een winterjas, die ik in deze periode van het jaar niet veel aan doe.Ik heb jaren lang alleen een zomer en winterjas gekocht/gehad, maar sinds vorig jaar heb ik eindelijk een "tussenin-jas" gekocht. Deze is niet zo speciaal gewoon een zwarte van North Face. De schoenen van op de foto heb ik al lang. Het zijn echt mijn ultieme favorieten. Ik heb ze al zoveel naar de schoenmaker gedaan om er nieuwe hakken op te zetten, hopelijk zullen ze nooit kapot gaan (keep dreaming). Tot zover de innerlijke fanshionqueen haha... 


Geurkaarsen
Ik hou wel van geurkaarsen, maar mijn vriend en ik kopen er eigenlijk nooit. Momenteel hebben we toevallig wel enkele vanille geurkaarsen van ikea in ons huisje staan.
Lippenstift en parfum
Al draag ik af en toe wel schmink, toch ben ik niet zo’n "lipstickgirl". Als ik eens lippenstift aan doe is dat voor speciale gelegenheden. Meestal blijft het dan bij een glossy lippenstift. Zelf zou ik graag eens rode lippenstift aandoen, maar tot nu toe durf ik die niet te kopen. Durf jij dat? Voor parfum zijn mijn favorieten; Scarlett (daar heb ik zowel een body cream van als de parfum van), Flower by Kenzo en zou graag meer dan alleen een staaltje hebben van Trésor/Loncome Paris.   



Bezigheid
Als ik niet voor school bezig ben of met vrienden iets leuks heb geplant, ben ik in mijn vrije tijd natuurlijk bezig met allerhande creatieve dingen zoals jullie gewoon zijn vanop mijn blogje te zien. Op zaterdag is dit anders, zaterdag proberen mijn vriend en ik de dag vrij te houden voor elkaar,soms gaan we ergens naar toe, bezoeken we familie,... Maar we sluiten onze dag bijna altijd af door samen onder de dekentjes te kruipen en een film of serie te zien. Dit weekend zijn we naar de Ardennen geweest om een familielid van mijn vriend te herdenken, later in de avond gingen we naar een Halloween kot feestje.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met enkel Nederlandstalige die meededen aan mijn blog candy, ga ik ook meteen de winnaar bekend maken. Met behulp van rondom.org.... krijg ik nummer 2 als winnaar dat is Je@net. Ik heb onlangs een kaartje naar Je@net gestuurd, dus dat adres heb ik al, het pakje komt naar je toe :). Omdat ik jammer genoeg maar twee deelnemers had, zou ik Thamar ook heel graag willen bedanken. Als jij wil mag je je adres doorspelen en krijg je van mij nog iets kleins
opgestuurd!

Bedankt om mee te doen!!


 
Tot de volgende!!!

5 opmerkingen:

  1. Hoi hoi
    Wat gaaf. Dank je wel.
    Ik heb mijn adres via facebook privé bericht naar je toe gestuurd.
    Dank je Dank je Dank je.
    Fijne dag
    Groetjes Thamar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk ingevuld. Ik draag heel af en toe wel eens rode lippenstift, maar zou da ook graag vaker willen doen/durven. Ook een mooie outfit trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk te lezen hoe ieders leven toch een tikkeltje anders verloopt (wat normaal is :p )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sorry maar ik begin wat hopeloos te worden. Ik zou ook graag rechts van m'n blog zo'n gadget-ding creëren, maar dat lukt mij niet :o Heeeelp :/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaaf, Ellen. Dank je wel.
    Ik zie het tzt wel verschijnen, helemaal leuk!
    En wat leuk om al die weetjes over jou te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen