zaterdag 19 maart 2016

More Exciting News!!

Today I have super good news!       * Vandaag heb ik super goed nieuws!

A few months ago I was a guest for the opening of Els Brigé her stamp shop. Today I can finally tell you that I am one of the members of its design team (YAY!). To celebrate it and to present the team, we have a blog hop today. Are you ready to see my card?       * Enkele maanden geleden was ik te gast voor de opening van Els Brigé haar stempelwinkel. Vandaag mag ik eindelijk verklappen dat ik één van de leden van haar design team (JOEPIE!). Om dat te vieren en het team voor te stellen, hebben we vandaag een blog hop. Zijn jullie klaar om mijn kaartje te zien?


As you can see I made a card for someone who said that she is pregnant. For this I used the "Welkom, Baby" stamp set. The big news today is that I also used some corresponding dies for the penguin and the word 'baby'. YES!! You read it right; soon the dies are also for sale!!        * Zoals jullie zien maakte ik een kaartje voor iemand die liet weten dat ze zwanger is. Hiervoor gebruikte ik de "Welkom, Baby" stempel set. Het grote nieuws van vandaag is, dat ik eveneens enkele bijhorende snijmallen gebruikte voor de pinguïn en het woord 'baby'. JA!! Jullie lezen het goed, binnenkort zijn er ook snijmallen te koop!!

In the video below you can see how I made the card:       * In de video hieronder kunnen jullie zien hoe ik het kaartje maakte:


To make it a real party, Els gives a voucher of 20 euros for one comment on one of the five blogs. That is an additional reason to view the blogs of the other talented team members:         * Om er een echt feestje van te maken, verloot Els een waardebon van 20 euro voor een commentaar op 1 van de 5 blogs. Dat is een extra reden om de blogs van de andere getalenteerde teamleden te bekijken:

Mariken  |  Inge  |  Sandra  |  Els

Have a great weekend!!     * Prettig weekend!!

https://www.elsbrige.com/shop/welkom-baby/
 
http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/simon-says-cute-and-cuddly/

35 opmerkingen:

 1. Proficiat met je dt plaatsje bij Els Brigé! Prachtig kaartje heb je weer gemaakt, ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart met een schattige stempel van de pinguin. Hele mooie achtergrond ook.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je DT plekje. Ik heb genoten van je video en ben heel benieuwd naar je creaties. Dit kaartje is in ieder geval veelbelovend!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je promotie, ik ken je niet, maar kijk uit naar je creaties.Je bent in een superteam terecht gekomen, ik ken de anderen persoonlijk, dit wordt een groot succes. Ik wens je een superleuke tijd hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je promotie, ik ken je niet, maar kijk uit naar je creaties.Je bent in een superteam terecht gekomen, ik ken de anderen persoonlijk, dit wordt een groot succes. Ik wens je een superleuke tijd hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat dat je deel uitmaakt van het nieuwe DT! Ik kende jou nog niet maar word zeker volger van je!
  veel plezier met je DT-werk, veel plezier voor ons om van je crea's te mogen meegenieten!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Ellen, ik was je al gaan volgen...Echt tof om met z'n vieren deze uitdaging aan te gaan! Je kaartje is prachtig, echt gaaf!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je DT schap! wat een superleuke kaart heb je gemaakt zeg, mooie stempelset is dat en ook een leuk filmpje!
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. van harte gefeliciteerd met je DT Plaatsje....wat ontzettend leuk oor je!
  Je hebt een prachtige kaart gemaakt!
  Groetjes en succes,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Via de andere dames even doorgeklikt naar jouw blog, van harte gefeliciteerd met je plekje in het DT! Ik wens je heel veel plezier met alle knutsels die je gaat maken. Je eerste kaartje ziet er al heel leuk en lief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Via Mariken kom ik op je blog: Geweldig leuk dat je ook bij het team hoort, proficiat! Ben benieuwd wat voor fantastische creaties jullie gaan maken....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Allereerst gefeliciteerd, ik verheug mij op de komende maanden! Super om met jou in het Els Brigé DT te zitten! Wat een geweldig leuk filmpje Ellen, dank je wel voor het delen :D

  Fijn en gezellig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd Ellen! Wat gaaf dat je samen met Inge, Sandra en Mariken het eerste DT van Els Brigé vormt. Je kaartje is hartstikke leuk. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dikke proficiat, Ellen! Leuk dat je gekozen bent om lid te worden van het design team van Els Brigé. Je kaartje is supertof! Erg leuk dat je stempels combineert, ze passen echt goed bij elkaar. Die afdruk op doorzichtig plastiek vind ik een heel goed idee, het effect is inderdaad erg tof. Ik zal die tip alvast onthouden... Ik kijk al uit naar je volgende creaties!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kende je blog niet, maar ook ik ben om. Je maakt ook mooie kaartjes en helemaal leuk met deze video erbij. Veel succes en plezier met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd!! Superleuk om met jou in het DT te zitten. Geweldig leuk kaartje heb je gemaakt!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd, leuk kaartje trouwens
  Marie-Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd. Wat een leuk team hebben jullie nu. Ik kende jou nog niet, maar ga jou zeker volgen. Wat een enig kaartje heb je gemaakt. Ik ben benieuwd naar de volgende creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hi Ellen, gefeliciteerd met jouw plek in het DT van Els Brigé. Ik ben groot fan van haar stempels en ben ook heel benieuwd wat jullie allemaal gaan maken in de komende maanden. Deze kaart is alvast veelbelovend! Heel mooi! Ik ben gelijk je volger geworden, want wil niks missen natuurlijk. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd. Leuk dat je deel mag uitmaken van het design team van Els Brigé. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Eeen schitterend kaartje Ellen, via Mariken hier gekomen en ook jij heb een schitterend kaartje gemaakt met een geweldig lief stempeltje....
  Ik ben ook gelijk volger geworden zodat ik niets meer hoef te missen van je prachtige creaties...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteerd met je plaats in het DT van Els!
  Jouw blog kende ik nog niet, maar daar gaat nu verandering in komen (-:
  Veel plezier in het team!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. via de andere dt maatjes op je blog gekomen. Gefeliciteerd met het dt team! Je kaartje is erg leuk en veelbelovend! Ik kijk al uit naar je volgende creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hey Ellen! Super dikke proficiat en Dank u wel!!!!
  Dank zij u heb ik deze prachtige stempels leren kennen!
  Kijk er naar uit om er mee aan de slag te kunnen.
  Uiteraard ben ik erg nieuwsgierig naar wat we nog meer mogen verwachten.
  Ben nu al ongeduldig :p

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Van harte gefeliciteerd met je plaats in het DT-team van Els. Ik kende je blog niet, maar ben gelijk volger geworden. Wat een mooie kaartjes maak jij! Dit kaartje is ook heel lief. Ik ga binnenkort de tutorial video van je bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat ben ik blij voor je dat je ook in het team zit. Ik volg je graag, maar dat weet je al. Je werkje vandaag is leuk en je filmpjes altijd heel inspirerend. Veel succes! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd hoor ,en wat een dotje van een kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je in het team komt. Veel plezier en succes met het werken van haar materiaal.
  Via Mariken kom ik op je blog.
  Mooie kaart gemaakt. De scene is zo leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd met je plekje in het Team van Els, meer dan verdiend! Ik kijk al uit naar wat er hier gaat komen. Je kaart is top!
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd Ellen met je plekje in het team en wat leuk om jouw creatie in een filmpje ermee te zien. Vind de stijl leuk en de tekststempels hebben een mooie stijl en lettertype!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Bij het zien van het dt dacht ik even: die ken ik niet? Tot ik je kaartje ook op IG zag verschijnen, want daar ben ik blijkbaar al volger van je ;-) ik vind je kaartje super en wens je veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. congratulations on the DT spot!!! your card is adorable :) thank you for playing a long with us at simon says stamp wednesday challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nog eens gefeliciteerd met je plaatsje! Zo blij dat je deel uitmaakt van mijn team. Prachtige kaart weer, en ik genoot heel erg van je video. benieuwd naar je volgende projecten ;)
  els.

  BeantwoordenVerwijderen